Hizmet Ver
Çubuk civarında 172 Hasta Bakıcı hizmet vermeye hazır.
Toplam 172 Hasta Bakıcı hizmet sunmak için hazır.
Yılda 56 kişi Hasta Bakımı için teklif alıyor.

Hemşirelik lisans mezunuyum. Hastanede kalan yakınlarınıza belli günlerde refekat edebilirim.

2,5 senelik güven hastanesin’de bakım destek olarak çalıştım. Daruşifa sağlık meslek lisesi hemşire yardımcısı mezunuyum. Günlük veya haftalık ,aylık olarak iş arıyorum. Hastayla iletişimin güzeldir, temizliğe önem veririm. Fiyat konusunu konuşabiliriz.

Eşim Fas vatandaşi kendi evimizde çocuk bakıcısı olarak calisabir sizlere güven vermek için sicil kağıdı verebiliriz kendi çocuğumuz neyse sizin çocuğunuz da bizim için önemli

Hemşirelik hizmetleti Evde bakım hizmetleri Covid ve her türlü sağlık hizmeti verilir

Liseden Sağlık Bakım Teknisyeni alanından mezun oldum, Üniversitede Yaşlı Bakım dalından mezun oldum.2 yıl iş tecrübem var hasta ve yaşlı bakım ihtiyaçlarınızda her türlü desteği vermeye hazırım.

Alanında profesyonel ekibimizle hastanede refakat ve evde bakım hizmeti veriyoruz hastalarınıza ve yaşlılarınıza en az sizin kadar özenle hizmet veriyoruz

23 yıldır aktif hemodiyaliz hemşiresiyim.Evde diyaliz hizmeti veriyorum.Cihaz hazırlığı,fistül girişi,seans boyunca etkin takip,hasta eğitimi vs konularda hastama yardımcı olabilecek mesleki yetkinliğe sahibim.

Yaşlı bakımı öğrencisiyiz iki kişi çalışıyoruz staj yaptık deneyimliyiz. Çocuk bakıyoruz .
Çubuk Hasta Bakımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!