Hizmet Ver
Erzurum civarında 53 Psikolojik Danışman hizmet vermeye hazır.
Toplam 53 Psikolojik Danışman hizmet sunmak için hazır.
Yılda 71 kişi Psikolojik Danışman için teklif alıyor.

“Evlilik ve çift terapisi, cinsel terapi, adleryan terapi, çocuk ve yetişkinlerde bilişsel terapi, resim analizi ve projektik testler eğitimi ,adleryan terapi ve filial terapi eğiitmleri aldım. aktif olarak aile danışmanlığı eğitimi almaktayım. kendimi ruh sağlığı alnında geliştirmeye...

Anaokulunda kurum psikoloğu olarak çalışmaktayım. Yetişkinlerde,çocuk ve ergenlerde bilişsel davranışçı terapi eğitimi, oyun terapisi ve masal terapi gibi eğitimlerimi tamamladım.

Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Şu an bir eğitim kurumunda psikolojik danışman olarak çalışıyorum.

İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik 2023 mezunuyum. Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(2023) Tezli Yüksek Lisans eğitimimi alıyorum.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Erzurum Sınav Koleji ortaokulunda okul psikolojik danışmanı olarak görev yapıyorum. Bireysel,yetişkin,ergen,çift ve çocukla psikolojik danışma görüşmeleri yapmaktayım. 6-12 yaş çocuklara yönelik Uygulayıcı Oyun Terapisi eğitimim bulunmaktadır.

Psikolojik Danışmanlık, Eğitim Danışmanlığı, Kaygı Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperakticite Bozukluğu, Obsesif Kompülsif Bozukluk, Özel Öğrenme Güçlüğü, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Yetişkin Danışmanlığı, Depresyon, Uyku ve Yeme Bozukluğu

Ders takibi, deneme takipleri, ders çalışma programı, sınav stresi ile başa çıkma yolları, kariyer planlama gibi çalışmalar yürütmekteyim.

Psikolojik Danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunuyum.Bir kolejde okul psikolojik danışmanı olarak görev yapmaktayım.Çocuklarla ilgili ekstra almış olduğum oyun terapisi ve benzer eğitimlerim bulunmakt.Bunun haricinde bireysel,ergen, çift ve yetişkin danışmanlığı alanında hizmet vermekteyim.

Sağlıklı mutlu ve başarılı bir yaşama adım atmak için ne duruyorsun hadi başlayalım o zaman.

Özel Ders YGS LYS TEOG İngilizce Eğitim Seminerleri Şirketimiz de profesyonel olarak verilmektedir

Bilişsel davranışı terapi , evlilik -çift terapisi , cinsel terapi , resim analizi , Louissa Duss ,CAT , alanında egitimler aldım. Şuanda çocuklarla özel bir kurumda psikolojik danışma yaparken , özelden yetişkin ve cocuk danışmanlığı yapmaktayım.

Merhaba, ben Psikolojik Danışman ve Rehber Senanur İpkin. Atatürk Üniversitesi’nde Klinik Hipnoz yüksek lisansıma devam etmekteyim. Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Oyun Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk Testleri ve Resim Analizi sertifikalarına sahibim.
Erzurum Psikolojik Danışman ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!