İhtiyaç Detayları
Merhaba,
Esenler’de bulunan, yaklaşık 40 koliyi geçmeyen ve çoğunluğu hafif çeyiz eşyamın alınması, ardından Bayrampaşa IKEA mağazasından alacağım mobilyaların yüklenmesi ve sonrasında Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’ndeki yeni evime taşınması için nakliye hizmeti almak istiyorum.
Esenler’de eşyaların alınacağı daire 1. kattadır. Tuzla’da taşınılacak daire ise 4. katta olup bina asansörü mevcut ve aktif olarak çalışmaktadır.
IKEA mağazasından teslim alınacağı için yükleme süreci oldukça pratiktir; mağazada yükleme için asansör imkânı bulunmakta ve personel de destek olmaktadır. Bu nedenle standart bir ev taşımasına göre daha kolay bir yükleme olacaktır.
IKEA’dan alınacak eşyalar arasında L koltuk, 5 kapaklı gardırop, TV ünitesi, tekli koltuk, yemek masası ve sandalyeleri, yatak ve baza, ayakkabılık, sehpa ve birkaç küçük parça daha bulunmaktadır.
Tüm sürecin aynı gün içinde tamamlanması planlanmaktadır. Bu doğrultuda fiyat ve müsaitlik bilgisi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.