Hizmet Ver
Sivas civarında 48 Hasta ve Yaşlı Bakıcı hizmet vermeye hazır.
Toplam 48 Hasta ve Yaşlı Bakıcı hizmet sunmak için hazır.
Yılda 30 kişi Hasta ve Yaşlı Bakımı için teklif alıyor.

Hastanede hasta bakımı ve refakatçi hizmeti verilir. Gece – gündüz destek sağlanır. Güvenilir ve titiz hizmet.

Yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyim evde ve hastane de hasta refakatinde bulunuyorum

Uzun yıllar anneme hastanede refakatçilik yaptım, yaşlı ve hasta bakımı için sertifika ve belgem vardır. 28 yaşındayım sivaslıyım Sivas'ta ikamet ediyorum

46 yaşındayım ve on beş yıldır hasta ve yaşlı bakımı işinde çalışıyorum. İşimi titizlikle ve profesyonel bir şekilde yaparım. Kadın hastalar benim önceliğimdir. Hastanelerde akşam 8'den sabah 8'e kadar refakatçi olarak çalışırım.

Uzun süreli olarak yoğun bakım hemşireliği yaptım ve hem hasta memnuniyeti hususunda hem de tıbbi bilgi ve tecrübem hususunda kendime fazlasıyla güveniyorum. İhtiyaç durumunda istediğiniz zamanda iletişime geçebilirsiniz.

Sevgi dolu işini ciddiye alan hayat dolu daha önemlisi vicanlı biriyim Çalışmayı seviyorum 60 yaşındayım Bekarım faydalı olmak istiyorum

Galatasaray yardımlaşma vakfı huzur evinde hasta yaşlı bakım teknikeri olarak çalıştım 7 ay boyunca
Sivas Hasta ve Yaşlı Bakımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!