İstanbul civarında 1.530 Taşınma Öncesi Temizlik Firması hizmet vermeye hazır.
Toplam 1.530 Taşınma Öncesi Temizlik Firması, İstanbul içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,6 puan, İstanbul içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
İstanbul içinde yazılan 212.099 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 213 kişi İstanbul Taşınma Öncesi Temizlik için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.
Profesyonel olarak çalışıyorum referans olarak çalıştığım ev ve ofis leri verebilirim
Kendi evime gösterdiğim titizliği ve özeni aynı şekilde işte de yapmaya özen gösteririm. Verilen sorumluluğu zamanında hızlı bir şekilde teslim ederim. Daha önce de gittiğim yerlerden olumlu ve güvenilir dönüşler aldım.
Yıllardır temizliğe gidiyorum. Ortalamam yüksek benim için en önemli olan şey müşteri memnuniyeti
Yeni bir başlangıç için yılalrın verdiği ev hanımlığı deneyimime ev düzen ve temizliğime güveniyorum
Merhabalar daha önce 1 yıl kadar etrafımdaki insanlara gidiyorumdum çok begendıklerini söylerlerdi ama uygulamayı yeni keşfettim bu yüzden burdan ilerlemek istiyorum temizlik benim için hobi gibi bişey bu işten para kazanmak benim için de bir avantaj teşekurler
İşimi en iyi şekilde yapıyorum kendime güvenim tam lütfen temizlik hastalığı olanlar çağırmasın çünkü memnun olmuyorlar
Hilton Bomonti de kat görevlisi olarak bir yıllık Genel olarak yalı, villa vs büyük evlere uzun vadeli günlük temizlik tecrübem var.
5senedir bu işi yapiyorum kendine guveniyorum temizlik konusunda memnun kalırsınız ins
Ben Sema, ev temizliği yapıyorum, 10 yıllık tecrübem var, teklif alabilirim, 47 yaşındayım.
Çöl temiz hızlı ve pratigimdir alacağınız hizmetten memnun kalacaginizdan hiç şüpheniz olmasin
Ne desem ki! Temizlik severlendenim. Dünya'yı kirletenleri de temizleyebilsek keşke
Taşınma öncesi temizliğinde profesyonel bir şekilde hizmet vermekteyiz villa camı dükkan camı ofis camları daire camları
Temizlik deneyimim 15 yıldır var ve armuttab gittiğim yerlerin hepsi memnun kalıp güzel yorumlar yapmıştır.
Sevgi ve saygılı olmayı ve yaptığım işin en iyisini yapmaya çalışan otoriter daginikli sevmeyen biriyim
Bi çok temizlik şirketleri ve bireysel olarak çalıştım kalan vakitlerimi değerlendirmek istiyorum
Temizlik yapmayı çok sevdiğim için bu platformdayım yaptığım her işten iş verenim memnun olsun diye tüm gayretimle çalışırım umarım emeğimize ve bize saygı gösterebilecek iş verenlerimizle karşılaşırız🥰
Uzun yıllardır hem armut üzerinden hem bireysel işlerinden temizlik hizmeti sunmaktayi. Gittiğim evdeki temizligi kendi evim kadar özenerek yaparım. Hızlı ve pratik Bi insanım. Istenilirse referans verebilirim.
Bu iş le gecimimi sağlıyorum kimseye muhtaç olmadan ayakta duruyor özellik lede eşime ona muhtaç olmadığımı isbat olmadığımı isbatladim
Merhaba Ben Elif Asena, evli ve 2 çocuk annesiyim. 28 yaşındayım. İnşaat sonrası ve normal ev temizliği yapıyorum. Elimden geldiğince dikkatli ve özverili iş yaparım.
10 yıldır Temizlik sektöründeki,hızlı,pratik,disiplinli çalışırım düzen takıntım var ,müşteri talrp etmese bile gözüme takılan hiçbir detayı atlamam
Müşteriyi memnun etmek benim için en önemlisi elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışırım 💥
Cam silme ev süpürüp silme ütü yapma alışveriş yapma yemek yapma toz alma banyo yıkama çamaşır yıkama her türlü iş elimden gelir.
Öncelikle mrblar bn 5 yildir bu ev tenizligjne gidiyorum gerçekten de işimi hep titiz ve severek yaparım
İyi aksamlar semra Özmen ben günlük temizlik işi yapa bilirim Dilerseniz 41yasinda iki çocuğum var Boşanma süreci deyim
Sabit bir işte çalışıyorum.Okuyan üç çocuğum var.4 saat veya 2 saat şeklinde gelebilirim.
Ev hanımıyim Titiz ve pratik çalışırım her işi düzgün yapmaya çalışırım güler yüzlü sempatik biriyim
Düzenli ve titiz biri olduğum için her gittiğim yerde temizliği çok düzgün yapiyorum
Evinizi evim gibi temizleyecegimden emin olabilirsiniz işimi severek yapıyor olmam en büyük referansim🙂
Merhaba, Maslak ve çevresinde 2010 dan beri Maslak ve yakın çevresindeki evlerde genel temizlik, taşınma sonrası ve inşaat sonrası temizliği işleri yapıyorum.
Hayatımın dümenini bütünüyle ele aldığım şu dönemlerde, bana her anlamda gelişim için faydalı olup güç katacak bir yol olacağı inancındayım. Rabbim güzel insanlar ile rast getirsin.
Herşeyden önce güler yüz samimiyet memnun kalıncanız temin edebilirim ve işimi bitirmeden yarıda bırakıp çıkmam
2016’dan bu yana kaba inşaat, taşınma öncesi, ofis ve ev temizliği aktif olarak yapmaktayım. Ütü ve cam temizliği extra. Yemek hizmetim yoktur. Anlaşabildiğimiz karşılıklı memnuniyet olduğu sürece sabit belirli günler yada 15 günde bir anlaşabiliriz.
İşimi severek yapıyorum dip köşe ayrıntı benim için çok önemli verdiğim hizmetin hakkını da almayı isterim yapmiycagim ekstraya girecek olan ütü yemek yapma
Ev hanımıyım İki çocuk annesiyim ortaokul mezunuyum 5 yıldır temizlikle uğraşıyorum p
Yıllardır ev temizliği yapıyorum severek yaptığım bi hobi artık düzen işi benim işim
10 yıldır bu işi yapıyorum Hilton sheraton. Kat gorevlisi Dipcllyn temizlik İşimde titizimdir
Hızlı ve aktif çalışırım saatinde gelir saatinde çıkarım elimden geldigince yardım ederim fazlasiyla
Merhaba, ben Sedef. İstanbul Ataşehir konumu dışında Kocaeli/ Çayırova konumunda da çalışabilirim.
Temizliğe gittiğim evlerden memnun kalıp öyle ayrılıyoruz. Elimin hızlı ve çabuk temizlik yaptığımı söylerler. Evlerini rahatlıkla emanet ediyorlar.
Merhaba adım Sevil 44 yaşındayım 4 çocuk annesiyim ev temizliklerine giderim yemek yaparım ütü yaparım temizlik yaparım benim için çok uzak olmasa gideceğim yerler çok iyi olur Gaziosmanpaşa karayolları Eyüp vs. Genel olarak Avrupa yakası tercih ediyorum
İstanbul Taşınma Öncesi Temizlik ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Taşınma Öncesi Temizlik için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Taşınma Öncesi Temizlik taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Taşınma Öncesi Temizlik talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Taşınma Öncesi Temizlik için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Taşınma Öncesi Temizlik fiyatları, talep detayına göre 2.200 TL ile 5.500 TL arasında değişmektedir.
Esin Y.
Taşınma Öncesi Temizlik
10/02/2025
Erdinç beye samimiyeti ve açık iletişimi için teşekkür ederim. Ben temizlik firmalarından çok çekmiş biri olarak gözüm kapalı emanet edebilirim evimi. Geldiler tertemiz yaptılar. Çok teşekkür ederim. Artık sadece siz :)
Bülent D.
Taşınma Öncesi Temizlik
08/09/2024
İyi hizmet. Zamanında geldiler. Beklediğimiz hizmetin karşılığını aldık. Takip etmemize bile gerek kalmadı. Tavsiye ederiz. Sevda hanım temizlik sonrası da çok ilgiliydi.
Ayşe
Taşınma Öncesi Temizlik
30/08/2024
Metin bey ve ekibinden taşınma öncesi temizlik hizmeti aldık ve çok memnun kaldık. Her yer pırıl pırıl oldu, gönül rahatlığıyla yeni evimize geçebildik. Gerçekten çok titiz ve detaylı bir çalışmaydı. Ayrıca yaklaşımı ve kurduğu iletişim de süreçten memnuniyetimizi artırdı. Önümüzdeki günlerde de temizlik ihtiyaçları doğrultusunda kendisiyle çalışmayı düşünüyoruz.
Zeynep Ö.
Taşınma Öncesi Temizlik
27/07/2024
Tuttuğumuz ev o kadar kirliydi ki, nasıl bir temizlik bu evi adam eder diye düşünüyorduk. Ancak Emine Hanım ve Gül Hanım büyük bir özveri ile çalışarak evi pırıl pırıl yaptılar. Parkelere ve dolaplara damlayan boya lekerinden tut, banyodaki kireçlere kadar ve en önemlisi de yapış yapış yağ lekesi olmuş mutfak dolaplarını sanki ilk günkü haline getirdiler. Aldıkları her kuruşu sonuna hak ediyorlar. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emeklerine sağlık.
Selin A.
Taşınma Öncesi Temizlik
05/07/2024
Selver hanım profesyonel ve ilgili. Gelen 2 bayan güzelce temizlediler evde olmadığım zaman detaylı video paylaştılar, teşekkür ediyorum
Rabia G.
Taşınma Öncesi Temizlik
02/05/2024
inşaat sonrası temizlik hizmeti aldık ellerinize sağlık gerçekten işlerini hakkıyla yapmislardi kesinlik tavsiye ederim.
Barış T.
Taşınma Öncesi Temizlik
25/04/2024
Azami ilgi, detaylı temizlik, profesyonel yaklaşım, güleryüzlü ekip, ve sonunda kontrol ve rötuş. Teşekkürler.
Ünal B.
Taşınma Öncesi Temizlik
08/04/2024
Muhteşem bir iş çıkardılar ev yeni oldugu için su baglantısı olmadığı halde bir alt kattan komşudan su çekilerek zor şartlar altında evimi tertemiz temizlediler ekibe çok teşekkür ediyorum.